U14 Piger har 2 hold med i divisionen

10. januar 2015 14:38 , af Administrator Håndbold

I Dybbøl Håndbold er vi 20 glade piger som har spillet sammen i rigtig mange år og som fungerer utrolig godt sammen socialt. Pigerne har flyttet sig meget håndboldmæssigt gennem de sidste år, de spiller rigtig flot håndbold, og det er helt tydeligt at kombinationen at et godt fællesskab, fightervilje og håndboldglæde har udviklet spillerne meget.

Det har også kulmineret i, at begge vores hold i år er rykket op i landets bedste U14 række og 2. division.

1. holdet skal spille 1.division A, som er den højeste rangerende række inden for U14.

Der er i alt 12 hold i 1. div. A i Jylland, fordelt på to puljer, og pigerne er kommet i pulje med Rødekro, Esbjerg, Skanderborg, Herning og Skjern.

Holdet var i pulje med Rødekro i efterårs program, hvor det blev til en uafgjort og nederlag, og Skanderborg blev besejret med 1 mål i elitepokal turneringen, efter en meget spændende kamp. Så der er helt sikkert lagt op til nogle tætte opgør i forårsturneringen.

2. holdet skal spille i 2. division og de glæder sig til at tage kampen op mod Vejen, Vamdrup, BBI Saxborg Ravsted, Team Haderslev-Vojens og Møgeltønder. Det er alle modstandere de ikke tidligere har mødt, så de ser frem til mange nye udfordringer.

Som afslutning på mange gode år sammen drager alle pigerne og trænere til et internationalt stævne i Barcelona til sommer. Pigerne har selv igennem de sidste 2 ½ år samlet penge ind til turen.

Fra venstre forneden: Sofie Bojsen, Lærke Ballegård, Matilde Kobberø, Anne Rebsdorf, Marie Jørgensen,Marie Maschoreck, Pernille Nielsen
Fra venstre midt: Lis Rebsdorf, Julie Petz, Anna Paulsen, Emilia Molina, Line Riis, Caroline Erics, Julie Riis, Mette Riis
Fra venstre foroven: Torben Brynningsen, Laura Duus, Anne Brynningsen, Lærke Mathiesen, Maria Byrjalsen, Emma Brynningsen, Emilie Winther, Nanna Viuff, Katrine Jørgensen og Gitte Jørgensen
På billedet mangler: Emilie Møller, Matilda Elbæk og Selma Talundzic